Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Apartma 1 **** (2+4)

Velikost apartmaja: 60m2
Velikost terase: 40m2
Razporeditev: kuhinja, ki se odpira v dnevno sobo, spalnica na galeriji, prehodna soba pogradom, kopalnica, terasa

Apartma 1 se nahaja v mansardi Hiše Neža. Ob vstopu se boste najprej znašli sredi simpatične dnevne sobe, kjer vam je na razpolago udobna sedežna, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja in prasketanju ognja v kaminu. Z dnevno sobo je povezana sodobno opremljena kuhinja, ki vključuje tudi mikrovalovno pečico in vgrajen pomivalni stroj. Glavna spalnica se nahaja v galeriji, od koder boste imeli prekrasni razgled na okolico in bližnja dvatisočaka Špik in Prisojnik. V apartmaju je tudi prehodna soba z masivnim pogradom in pa seveda kopalnica, opremljena prav z namenom razvajanja. Ob lepem vremenu boste lahko uživali tudi na ogromni sončni terasi s prekrasnim razgledom na Julijske Alpe in dogajanje na bližnjem smučišču. 

Sproščate se lahko v savni ali zunanjem masažnem bazenu, ki sta namenjena izključno in samo vam. Da vas po dolgem dnevu na smučišču ne bo zeblo, ima apartma vgrajeno tudi talno ogrevanje; za tiste, ki pa boste pri nas preživljali poletni oddih, pa je na voljo tudi klima. Če želite, ste lahko ves čas tudi povezani z zunanjim svetom, saj je v apartmaju na voljo brezžični internet.

Rezerviraj
+ Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji

Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji:

1. Rezervacije:

Ob potrditvi je potrebno rezervacijo zavarovati s predplačilom, ki je enak 30% skupne vrednosti najema apartmaja. Za rezervacije v času od 26.12.2020 do 03.01.2021 in času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici je potrebno preostanek poravnati najmanj 60 dni pred začetkom bivanja.

Znesek se lahko nakaže na transakcijski račun podjetja VITRANC d.o.o., Godič 25, SI-1242 Stahovica, ki je odprt pri BANKA INTESA SANPAOLO, d.d., Koper, IBAN: SI56 1010 0005 0281 691, SWIFT: BAKOSI2X ali plača z bremenitvijo veljavne kreditne kartice. V tem primeru nam prosimo sporočite naslednje podatke: tip kartice, ime in priimek lastnika, številko, veljavnost).

Rezervacija bo z naše strani potrjena šele ob prejemu predplačila oziroma po uspešni bremenitvi kreditne kartice za predračunsko vrednost.

2. Prihodi in odhodi:

Apartma vam bo na dan prihoda na voljo od 14. ure dalje. Prosimo vas, da na dan odhoda apartma zapustite do 10. ure. V primeru da bi se želeli v apartma vseliti prej ali da bi ga želeli zapustiti kasneje, je to možno po predhodnem dogovoru z recepcijo.


3. Pogoji odpovedi rezervacij:

V primeru, ko gost že potrjeno rezervacijo odpove, ne pride na dogovorjeni dan ali predčasno odide, veljajo naslednji odpovedni pogoji:

30 dni pred prihodom   ............................................    obdržimo prejeto predplačilo
29 - 15 dni pred prihodom   ........................................  60% skupne vrednosti najema apartmaja
14 - 02 dneva pred prihodom   .......................................80% skupne vrednosti najema apartmaja
01 dan ali manj pred prihodom   …………………………    100% skupne vrednosti najema apartmaja

Vnaprej vplačane avanse za rezervacije v času od 26.12.2020 do 03.01.2021 in v času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici vračamo le v primeru odpovedi, ki je narejena vsaj 60 dni pred začetkom bivanja. V vsakem primeru si pridružujemo pravico, da vam zaračunamo administrativne stroške povezane z nastalo odpovedjo.

Odpovednim stroškom se lahko izognete s pravočasno sklenitvijo zavarovanja rizika odpovedi nastanitve zaradi upravičenega razloga (bolezen, nosečnost,…). Skleniti ga morate  najkasneje 15 dni pred prihodom. Na voljo je na povezavi https://www.coris.si/si/868/ZROP.aspx.

4. Plačilna sredstva:

Gotovina, debetne  kartice (Maestro), kreditne kartice (Mastercard/Eurocard, Visa, Dinners), nakazilo na naš transakcijski račun pred samim odhodom.