Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Hiša Neža

Hiša Neža je oaza miru, sprostitve in navdiha. Tega smo sredi Kranjske Gore, ob vznožju mogočnih Alp in na obrobju Triglavskega narodnega parka, v idiličnih krajih, kjer po izročilu prebivajo pravljični junaki, črpali v naravi, ki je tukaj veličastno razkrila svoje čare.

Zgrajena je bila iz ljubezni do Kranjske Gore in vsega kar le ta lahko nudi. Pri pripravi ponudbe nam je bilo pomembno, da našemu gostu ponudimo vse, kar potrebuje za sproščujoč in popoln oddih.

V hiši je pet apartmajev, ki nudijo vse, kar potrebujete za razvajanje 365 dni v letu. Ponujamo vam zasebni košček raja, v katerem lahko uživate in si oblikujete ritem popolnoma po svoje. Vsak apartma ima lasten masažni bazen, savno in kamin, ob katerih si lahko spočijete duha od vsakodnevnega hitenja in obveznosti. Za ustvarjanje kulinaričnih presežkov vam je na voljo popolnoma opremljena kuhinja. Če ne morete brez elektronske pošte, smo poskrbeli za brezžični dostop do medmrežja in če ne morete brez gibljivih slik, vas v vsakem apartmaju čaka flat-screen televizija z več kot sto programi.

V hišni vinski kleti lahko izbirate med odličnimi slovenskimi vini, v recepcijski trgovinici pa med tipičnimi slovenskimi izdelki.

Ko vas bo zamikal čudoviti naravni svet izven hiše, bomo skupaj z vami z veseljem sooblikovali vaš dan z idejo in tudi organizacijo pisane palete aktivnosti . Odločitev, ali boste aktivno preživeli čas, se sprehajali, kolesarili ali se podili po belih strminah, zadihali svež zrak na izletu ali obiskali še kak skriti kotiček, je povsem vaša.

Prihajate v poslovni družbi in bi radi našli zamisel za nove projekte v drugačnem okolju? Zaradi kreativnega in sproščenega vzdušja velja Hiša Neža za odlično izbiro za izvedbo najrazličnejših MICE in team-building dogodkov v manjših zaključenih skupinah.

Rezerviraj