Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Prvomajske počitnice

 
Preživite prvomajske počitnice  aktivno v idiličnem okolju Zgornjesavske doline in Triglavskega narodnega parka. Svoje čute prepustite prebujajoči se naravi.

Z družino se iz Kranjske Gore brezskrbno podajte na kolesarski izlet po kolesarski stezi proti Mojstrani ali Trbižu. Odpravite se lahko tudi na pohod do katere od bližnjih planinskih koč ob vznožju Julijcev, kjer se lahko okrepčate s katero od domačih dobrot. Vaši otroci se med drugim lahko spustijo po poletnem sankališču »Besna Pehta«, medtem ko se lahko vi prepustite blagodejnim učinkom masaže. Da pa to ne bi bilo vse, se lahko kot družina v apartmaju neomejeno razvajate v samo vašem masažnem bazenu ali savni.

Dobrodošli v Hiši NEŽA****!

 

3 nočitve

4 nočitve

apartma 1

350,00 EUR

460,00 EUR

apartma 2 & apartma 3

300,00 EUR

400,00 EUR

apartma 4 & apartma 5

250,00 EUR

330,00 EUR


Doplačilo za dodatni dan:

 • AP1 = 110,00 EUR, AP2 & AP3 = 100,00 EUR, AP4 & AP5 = 80,00 EUR

Cena vključuje:

 • tri ali štiri nočitve v enem od naših luksuznih apartmajev (cena velja za 2 odrasla in 2 otroka do 15. leta starosti)
 • dobrodošlico
 • neomejeno uporabo infrardeče savne in masažnega bazena
 • uporabo posteljnine, brisač in kopalnega plašča
 • enkrat poldnevno izposojo koles
 • eno vožnjo na otroka na sankališču »Besna Pehta«
 • brezplačni dostop do interneta
 • prost vstop v Casino Larix v Kranjski Gori
 • DDV, prijavo, turistično takso

Doplačila:

 • 50,00 EUR za končno čiščenje apartmaja

Popusti:

 • 25% na vse vrste masaž

 

+ Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji

Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji:


1. Rezervacije:

Ob potrditvi je potrebno rezervacijo zavarovati s predplačilom, ki je enak 50% skupne vrednosti najema apartmaja. Za rezervacije v času od 26.12.2017 do 05.01.2018 in času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici je potrebno preostanek poravnati najmanj 60 dni pred začetkom bivanja.

Znesek se lahko nakaže na transakcijski račun podjetja VITRANC d.o.o., Godič 25, SI-1242 Stahovica, ki je odprt pri BANKI KOPER, d.d., Koper, iBan: SI56 1010 0005 0281 691, swift: BAKOSI2X ali plača z bremenitvijo veljavne kreditne kartice. V tem primeru nam prosimo sporočite naslednje podatke: tip kartice, ime in priimek lastnika, številko, veljavnost).

Rezervacija bo z naše strani potrjena šele ob prejemu predplačila oziroma po uspešni bremenitvi kreditne kartice za predračunsko vrednost.

2. Prihodi in odhodi:

Apartma vam bo na dan prihoda na voljo od 14. ure dalje. Prosimo vas, da na dan odhoda apartma zapustite do 10. ure.

V primeru da bi se želeli v apartma vseliti prej ali da bi ga želeli zapustiti kasneje, je to možno po predhodnem dogovoru z recepcijo.


3. Pogoji odpovedi rezervacij:

V primeru, ko gost že potrjeno rezervacijo odpove, ne pride na dogovorjeni dan ali predčasno odide, veljajo naslednji odpovedni pogoji:

do 45 dni pred prihodom   ................................................  odpoved je brezplačna
44 - 30 dni pred prihodom   ............................................    obdržimo prejeto predplačilo
29 - 15 dni pred prihodom   .............................................   60% skupne vrednosti najema apartmaja
14 - 02 dneva pred prihodom   ........................................   80% skupne vrednosti najema apartmaja
01 dan ali manj pred prihodom   ………………………………….   100% skupne vrednosti najema apartmaja

Vnaprej vplačane avanse za rezervacije v času od 25.12.2017 do 05.01.2018 in v času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici vračamo le v primeru odpovedi, ki je narejena vsaj 60 dni pred začetkom bivanja. V vsakem primeru si pridružujemo pravico, da vam zaračunamo administrativne stroške povezane z nastalo odpovedjo.

Odpovednim stroškom se lahko izognete s pravočasno sklenitvijo zavarovanja rizika odpovedi nastanitve zaradi upravičenega razloga (bolezen, nosečnost,…). Skleniti ga morate  najkasneje 15 dni pred prihodom. Na voljo je na povezavi https://www.coris.si/si/868/ZROP.aspx.

4. Plačilna sredstva:

Gotovina, debetne  kartice (Maestro), kreditne kartice (Mastercard/Eurocard, Visa, Dinners, American Express), nakazilo na naš transakcijski račun pred samim odhodom.