Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Najem v hiši Neža za podjetja v času covid-19

Zaradi veljavnih ukrepov proti epidemiji koronavirusa individualni turistični najem apartmajev do nadaljnjega ni mogoč. Prepričani smo, da nam bodo razmere omogočale, da se bomo čimprej spet srečali in vam bomo omogočili čudovito bivanje v Kranjski Gori. Vabimo vas, da se nam oglasite na 08 387 87 26 ali info@hisaneza.si in čim prej najdemo primerne termine za počitnice po vaših željah.

Poslovni najem, torej oddaja namestitve v Hiši Neža pravnim osebam (podjetjem), pa je še vedno mogoč, a pod posebnimi dodatnimi pogoji. 

Odlok Vlade RS, ki regulira omejitev prodaje blaga in storitev fizičnim osebam, namreč ne regulira poslovanja med podjetji (B2B) in torej ne prepoveduje najema za podjetja, ki potrebujejo namestitev za svoje zaposlene ali poslovne partnerje.

Pri tem pa mora pravna oseba, ki najema namestitveno kapaciteto, upoštevati naslednje.

- Podjetje lahko rezervira nastanitev za svoje zaposlene ali za poslovne partnerje, pri čemer pa mora ob rezervaciji izkazati ustrezno potrdilo oz. primerno dokumentacijo. 

- Ob najemu se podpiše poslovna pogodba, ki regulira poslovni najem.

- Ob prihodu morajo biti prijavljene vse osebe, ki bodo bivale v naši namestitvi.

- Za osebe, ki bivajo v Hiši Neža v namestitvi, ki jo je zanje rezerviralo podjetje, še vedno veljajo vsi odloki - vključno z omejitvijo prehajanja meja občin in/ali regij (razen veljavnih izjem). Spoštovanje teh odlokov morajo osebe, ki bivajo v naši namestitvi, ki jo najame podjetje, v vsem času bivanja po potrebi tudi dokazati pristojnim organom.

- Ker gre za poslovni najem, pri katerem je najemnik namestitve poslovna oseba (podjetje), plačilo bivanja s turističnimi boni fizičnih oseb ni mogoče.

Trenutno so na voljo za najem podjetij 3 apartmaji (1, 2 ali 3):
-       AP1 (https://www.hisaneza.si/slo/apartmaji/apartma-1)
-       AP2 (https://www.hisaneza.si/slo/apartmaji/apartma-2)
-       AP3 (https://www.hisaneza.si/slo/apartmaji/apartma-3)

V vseh enotah je poskrbljeno za preprečevanje širjenje koronavirusa skladno s predpisanimi ukrepi. 

V kolikor vas zanima poslovni najem namestitve za podjetje, se nam oglasite na 08 387 87 26 ali info@hisaneza.siin preverite želeni termin (minimalno 3 nočitve, od 23. 4. naprej).

Za vse dodatne informacije smo vam prav tako na voljo na vseh naših kontaktih.