Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Masažni bezeni

Ob snovanju naših apartmajev je bila naša prva misel vezana na pare, ki se prihajajo k nam razvajat in si izkazovat naklonjenost in ljubezen. Zelo pomemben del zgodbe posameznega apartmaja je njegov zunanji masažni bazen. Zagotavlja potrebno zasebnost in intimo, obenem pa ponuja vsak zase čudovite poglede na Julijce in Karavanke.

Ko govorimo o masažnih bazenih, smo apartmaje kot celoto prilagodili tudi družinam - otrokom omogočajo brezskrbno igro in čofotanje v ves čas primerno topli vodi ter staršem okolje za popolno sprostitev in oddih, pri čemer vidimo največjo prednost v tem, da ostaja družina ves čas povezana in skupaj.

Razvajanje v masažnem bazenu si lahko privoščite v kombinaciji s savno po dolgem pohodu v hribih, po naporni kolesarski turi ali celodnevnem smučanju, lahko pa se mu prepustite tudi brez razloga ob svečah in kozarčku najboljšega slovenskega vina iz naše vinske kleti.

Vsi masažni bazeni so namenjen največ šestim osebam, imajo ergonomsko oblikovane sedeže različnih višin. Opremljeni so z najrazličnejšimi masažnimi šobami in drugimi vodnimi učinki.

V Hiši NEŽA**** so trije apartmaji (AP1, AP2 in AP3) opremljeni z lastnim zunanjim masažnim bazenom, medtem ko ga gostje dveh apartmajev (AP4 in AP5) souporabljajo.

+ Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji

Splošni rezervacijski in odpovedni pogoji:

1. Rezervacije:

Ob potrditvi je potrebno rezervacijo zavarovati s predplačilom, ki je enak 30% skupne vrednosti najema apartmaja. Za rezervacije v času od 26.12.2020 do 03.01.2021 in času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici je potrebno preostanek poravnati najmanj 60 dni pred začetkom bivanja.

Znesek se lahko nakaže na transakcijski račun podjetja VITRANC d.o.o., Godič 25, SI-1242 Stahovica, ki je odprt pri BANKA INTESA SANPAOLO, d.d., Koper, IBAN: SI56 1010 0005 0281 691, SWIFT: BAKOSI2X ali plača z bremenitvijo veljavne kreditne kartice. V tem primeru nam prosimo sporočite naslednje podatke: tip kartice, ime in priimek lastnika, številko, veljavnost).

Rezervacija bo z naše strani potrjena šele ob prejemu predplačila oziroma po uspešni bremenitvi kreditne kartice za predračunsko vrednost.

2. Prihodi in odhodi:

Apartma vam bo na dan prihoda na voljo od 14. ure dalje. Prosimo vas, da na dan odhoda apartma zapustite do 10. ure. V primeru da bi se želeli v apartma vseliti prej ali da bi ga želeli zapustiti kasneje, je to možno po predhodnem dogovoru z recepcijo.


3. Pogoji odpovedi rezervacij:

V primeru, ko gost že potrjeno rezervacijo odpove, ne pride na dogovorjeni dan ali predčasno odide, veljajo naslednji odpovedni pogoji:

30 dni pred prihodom   ............................................    obdržimo prejeto predplačilo
29 - 15 dni pred prihodom   ........................................  60% skupne vrednosti najema apartmaja
14 - 02 dneva pred prihodom   .......................................80% skupne vrednosti najema apartmaja
01 dan ali manj pred prihodom   …………………………    100% skupne vrednosti najema apartmaja

Vnaprej vplačane avanse za rezervacije v času od 26.12.2020 do 03.01.2021 in v času finala FIS Svetovnega pokala v poletih v Planici vračamo le v primeru odpovedi, ki je narejena vsaj 60 dni pred začetkom bivanja. V vsakem primeru si pridružujemo pravico, da vam zaračunamo administrativne stroške povezane z nastalo odpovedjo.

Odpovednim stroškom se lahko izognete s pravočasno sklenitvijo zavarovanja rizika odpovedi nastanitve zaradi upravičenega razloga (bolezen, nosečnost,…). Skleniti ga morate  najkasneje 15 dni pred prihodom. Na voljo je na povezavi https://www.coris.si/si/868/ZROP.aspx.

4. Plačilna sredstva:

Gotovina, debetne  kartice (Maestro), kreditne kartice (Mastercard/Eurocard, Visa, Dinners), nakazilo na naš transakcijski račun pred samim odhodom.